Informació bàsica

El Campus de Bàsquet del CBA està dirigit a nens i nenes de totes les edats. El bàsquet és el nostre fil conductor, però per tal de no oblidar la base poliesportiva del nostre campus, els participants gaudiran també de sortides, tallers, activitat lúdic-esportives i multi-esports.

-Competicions: Tir 2×2, 3×3, Two Ball, Torneig Social, Circuit d’habilitats, etc. – Bàsquet a la carta: Tecnificació, tria l’aspecte de joc que vols millorar!

– Reptes NBA prepara’t per afrontar els diferents reptes de jugadors de l’NBA!

– Bàsquet en anglès: prepara’t per a realitzar entrenaments completament en anglès, amb sessions tècnic-pràctiques. “Dia en anglès”: cada grup tindrà un dia completament en anglès.

– Gimcana d’aigua i gimcana bruta, Guerra de Bombardes. – Cursa d’orientació modernitzada. – Hockey, mazaball, beisbol, volley, ping pong, etc.

Piscina cada dia .

– Nit de Colònies: a partir de la categoria preinfantil, marxem a dormir fora 1 nit.

Hem diferenciat 2 franges d’edat, que funcionaran com un campus de forma paral·lela, conjunta entre ells. CASALET CBA: Campus dirigit a nens i nenes entre 2015 al 2011.

En aquesta franja realitzarem activitats tipus casalet, activitats d’aigua, tallers, jocs i formes jugades (psicomotricitat), a més de jocs pre-esportius i Escola de Bàsquet. Les sortides i activitats lúdiques seran les mateixes.

CAMPUS CBA: Campus dirigit a nens i nenes entre 2010 al 2002. En aquesta franja realitzarem entrenaments de bàsquet, tecnificació (Bàsquet a la Carta), i activitats lúdic-esportives, bàsquet en Anglès, i les sortides esmentades anteriorment.