Comunicat Informatiu.

25 de març de 2020

Referent a les quotes mensuals.

Donat que estem vivint temps d’una incertesa excepcional, deguda al confinament pel covid-19, sense saber quan de temps s’allargarà , des de la Junta del Club Bàsquet Argentona hem decidit el següent:

Quota del mes de març. Es va passar amb normalitat per a poder fer front a quotes federatives referents a l’assegurança dels jugadors i arbitratges dels partits, que son a mes vençut.

Quota del mes d’abril. No es girarà la quota corresponent al mes d’abril, i mentre duri el confinament , anirem estudiant pas a pas la situació per si cal ampliar-ho als mesos següents. Abans de finalitzar el mes d’abril, si encara es manté la situació , farem un nou comunicat.

Campus Setmana Santa: Es retornaran els diners de la transferència efectuada.

24 Campus d’estiu: El nostre equip de monitors ja fa temps que hi treballa, i aquests dies confinats, encara hi dediquen més temps. Tot i la incertesa referent al curs escolar, vacances etc. tenim més il·lusió que mai en oferir un Campus inoblidable.

Seguirem expectants l’evolució de tot plegat per a prendre les mesures que ens permetin tornar als entrenaments amb seguretat . A hores d’ara no es veu un desenllaç clar, i no sabem que passarà amb la temporada 2019-2020 per part de la Federació Catalana de Bàsquet. Per tant haurem d’esperar que tot, encara que poc a poc ,torni a la normalitat, i finalment puguem gaudir del bàsquet com sempre hem volgut fer.

Nosaltres, com vosaltres, també tenim desig que tot acabi bé. I tot estar a casa intentem avançar feina mantenint el contacte entre els nostres entrenador@s i jugador@s.

I estigueu segurs que quan tornem, ho farem amb força i ganes.

SI SOM DEL CBA …👏👏👏

Que tingueu salut, i força bàsquet!.