Cròniques 13 d’abril

CRONIQUES

PRE-MINI B MASCULÍ


C.B. SANTA COLOMA B 65 – C.B. ARGENTONA B 40

Bon partit dels menuts que han donat guerra els 48 minuts del partit. Un inici desafortunat i puntual faltes de concentració en defensa ens han passat factura deixantnos encaixar 30 punts en 2 quarts. A partir d’aquí el partit ha anat super igualat en tot moment. Hem marxat del partit amb bon sabor de boca deixant el rival a 0 punts en el penúltim quart.
Destacar l’encert que avui hem tingut, però hem de millorar la selecció de tir i ser més decisius en atac. A més a més, la voluntat dels peques de tirar amb bona mecànica tir lliures, malgrat no arribar a cistella.

Molt bona feina durant tota la setmana dels argentonins que ens demostren cada dia que tenen infinites ganes de millorar i passar-s’ho bé.

SÈNIOR FEMENÍ

Martinenc 55 – Sènior femení 57
Molt seriós el partit que va fer el sènior ahir contra el lider. Sabiem que haviem de jugar bé 40 minuts per poder endur-nos la victòria. Una primera part molt igualada on les defenses van ser molt importants. 12-15 en el primer i 10-11 en el segon fins arribar al descans amb +4. El tercer període va començar igual però martinenc va anar apretant i roban alguna pilota fins que al minut 9 es posa +1. L’equip no és desanima i en 1 minut fem parcial de 0-8 a favor i amb dos triples tornem a agafar una aventatge de 7 punts. I comencem el 4 periode a on elles ens apreten mes, fallem algun tir i elles ens fiquen 4 triples i arribem amb -5 a falta d’1:44. Però creiem i sabem que ho podem capgirar. Dit i fet. Aconseguim dos triples i una entrada per tants sols dos tirs lliures del rival i si. Ho aconseguim. Amb un tir lliure final acaba el partit amb +2 En el marcador. Seguim amb un opcions en la nostra lluita.