Cròniques 23i 24 de febrer

CADET FEMENÍ

C.B. ARGENTONA 61 – SAFA HORTA 37

Partit amb més baixos que alts de les cadets, tot i ser un dels partits mes fàcils de la temporada.  

Vam començar adormides perdent molts passes i fallant soles a cistella. Mica en mica, ens vam anar posant les piles i la defensa va pujar una marxa més. Això va fer que el partit augmentés el ritme i que puguéssim córrer al contraatac.  

Cal dir, també, que comencem a treballar flex en partit! (cosa que fa que anem mes organitzades) però ens falta molt de  recorregut fins que l’atac arribi a allò a que aspiren aquestes noies. 

La defensa també necessitem treballar-la més ja que encara ens costa que no ens superin al primer bot o pressionar a tota la pista. 

Dit això, hi ha una certa millora respecte els ultims partits. Una victòria i uns ànims  que hem de fer servir per treballar “a tope” i  arribar al nostre màxim nivell!  

_1,2,3 Argentona!_ 

 

SOTS 21 MASCULÍ

C.B. ARGENTONA 63 – LIMA-HORTA BÀSQUET 49

Important victòria del líder del grup davant d’un dels seus perseguidors i únic equip que ens va guanyar en la primera volta. Inici molt potent de l’equip que podia córrer i minimitzar l’atac visitant. Malgrat tot, acabàvem el 1r quart amb tan sols 3 punts d’avantatge. El 2n quart va estar marcat pel desencert, una vegada més, de tirs lliures. L’equip va fallar fins a 9 de seguits! En defensa les sensacions començaven a ser més positives i frenàvem així el seu atac. A la represa la igualtat es va establir al marcador amb intercanvi de cistelles sense un dominador clar. La clau va ser el darrer quart on vam tornar a ser l’equip ‘agressiu’ que som per poder construir des de la defensa. Tant és així que tan sols vam encaixar 5 punts. A falta d’un minut l’equip guanyava de 10 i vam decidir anar a per l’average. No ho vam aconseguir però el missatge cap els nostres perseguidors està clar, anem a per totes! 

 

SÈNIOR FEMENÍ

C.B. ARGENTONA 44 – CBSAPS 61

Mal partit el que van jugar ahir. Partit molt important ja que veníem d’una derrota de la setmana passada però no vam estar a l’alçada del partit. Absolutament inoperants en atac no érem capaces de trobar solucions ofensives a una bona defensa del rival. Que, unit a una més que millorable defensa, va fer que el rival fos superior a nosaltres al llarg de tot el partit. 

 

SÈNIOR MASCULÍ A

AE BOET MATARO 1 70 – C.B. ARGENTONA A 64

Partit molt irregular jugat per nosaltres en el que hem anat a remolc quasi bé tot el partit. 

Un 1r periode marcat per l encert del rival en el tir exterior i la manca de rebot defensiu nostre. Al segon periode ho millorem i aconseguim que només ens anotin 11 punts i, tot i axí anem al descans 4 a sota. Al tercer periode ens hem anant mantenint entre 2 i 6 punts avall, però estavem en el partit. A l’últim periode ens arrivem a posar per davant en alguna ocasió però alguna decisió arbitral, la sort del rival anotant alguna cistella imposible i el no saber atacar bé la seva zona, ha fet decantar el partit a favor seu. Tot i això, a falta de 9 segons, hem tingut una pilota per empatar el partit que no ha entrat. 

Seguirem treballant fort 

 

MINI FEMENÍ

C.B. ARGENTONA 52 – LOLLO CAFFÈ – CB CABRILS 58

Partit molt treballat de les nostres minis q es van presentar a l’ultim quart guanyant d’1.  

Cada dia es nota mes la millora sobretot en defensa on estem construint un bloc on totes ens ajudem. En atac, es va notar la mobilitat de les jugadores mes que mai ja que tota aquesta setmana ha estat molt treballat en els entrenaments. 

Molt contents per lactitud de totes, lesforç i la intensitat que posen. 

Al final el resultat ens va servir per aprendre i per veure que hem d’estar sempre a tope i lluitar cada quart perque 5 minuts poden decantar el partit i apretar perque ens trobem contra jugadores fisicament superiors. 

A seguir treballant💪🏻💪🏻 

 

 

CADET MASCULÍ B

CANOVELLES BC 59 – C.B. ARGENTONA B 39

Després d’un gran partit el divendres els del cadet B han mostrat l’altre cara aquest dissabte passat. Ja fos pel cansament o per una clara de concentració no vam jugar a res durant tot el partit. Va haver-hi un moment  llum al tercer quart on ens posàvem a 8 punts després de remontar un menys 16 però la falta d’encert al tir lliure i la manca de joc fluït va fer que tornessin a la situació inicial. Finalment l’equip va decidir baixar els braços i  deixar-se portar fins els resultat final. Hem de remar per tornar a mostrar la nostra millor cara.