Final del 24è Campus del CBA!

Avui ha acabat el 24è Campus del Club Bàsquet Argentona. Un Càmpus que es preveia amb moltes incerteses, però que finalment, gràcies a la bona col·laboració de tothom, ha arribat a bon port sense cap incident .

Lluny queda ara aquelles reunions de si fèiem o no feiem el Campus, i en cas de fer-lo que es podia fer o no.

I certament hem de felicitar a tothom per que dins de la incertesa , creiem que hem aconseguit fer un Campus sense perdre la filisofia del Club, i amb unes condicions de seguretat molt bones.

Vull agraïr als pares i mares dels 125 nois que han passat pel Campus, per la bona disposició i conprensió en vers les condicions imposades. Gràcies a vosaltres hem pogut agafar ganes de superar totes les adversitats.

Als nens i nenes que han gaudit i s’han comportat exemplarment, quan les condicions ho exigient, i s’han adaptat a les circumstàncies tant diferents a altres edicions del Campus

Als 16 monitors i l’equip de coordinadors per a preparar les activitats , de vegades en temps rècord, i al magnífic treball mostrat. A col·laborar en la formació específica vers al Covid-19 , mesures de seguretat, etc. Moltes gràcies a totes/tots.

A l’Ajuntament d’Argentona per a la seva bona disposició tot i els dubtes.

A A.R. MOTORS per a esponsoritzar-nos en un any tan plè d’incerteses.

I molt especialment als companys de la Junta per a mantenir les ganes de tirar endavant aquest projecte, quan el més senzill era no fer res .

Moltes. Moltissimes gràcies a tots per fer que aquest 24è Campus, sigui inoblidable!!!!

Joan Burgués.