Informació d’activitats i preus

El Campus de Bàsquet del CBA està dirigit a nens i nenes de totes les edats. El bàsquet és el nostre fil conductor, però per tal de no oblidar la base poliesportiva del nostre campus, els participants gaudiran també de sortides, tallers, activitat lúdic-esportives i multi-esports.

  • Competicions: Tir 2×2, 3×3, Two Ball, Torneig Social, Circuit d’habilitats, etc.
  • Bàsquet a la carta: Tecnificació, tria l’aspecte de joc que vols millorar!
  • Reptes NBA prepara’t per afrontar els diferents reptes de jugadors de l’NBA!
  • Bàsquet en anglès: prepara’t per a realitzar entrenaments completament en anglès, amb sessions tècnic-pràctiques.
  • Nit de Colònies: a partir de la categoria preinfantil (pendent poder fer 1 nit fora).
  • Gimcana d’aigua i gimcana bruta, Guerra de Bombardes.
  • Cursa d’orientació modernitzada.
  • Hockey, mazaball, beisbol, volley, ping pong, etc.

Aquestes activitats s’adaptaran d’acord a les indicacions i normatives sanitàries actuals, i les SORTIDES queden suspeses, tot i que davant l’evolució del COVID-19 s’oferiran alternatives i altres activitats, sorpreses,…

A dia de l’edició d’aquest díptic, s’està coordinant poder anar al BOSC VERTICAL, entre d’altres. Les sortides que es puguin realitzar es pagaran a part.

En aquesta edició hem diferenciat 2 franges d’edat,

que funcionaran com un campus de forma paral·lela, conjunta entre ells.

CASALET CBA: Campus dirigit a nens i nenes entre 2016 al 2012. En aquesta franja realitzarem activitats tipus casalet, activitats d’aigua, tallers, jocs i formes jugades (psicomotricitat), a més de jocs pre-esportius i Escola de Bàsquet. Les sortides i activitats lúdiques seran les mateixes.

CAMPUS CBA: Campus dirigit a nens i nenes entre 2011 al 2003. En aquesta franja realitzarem entrenaments de bàsquet, tecnificació (Bàsquet a la Carta), i activitats lúdic-esportives, bàsquet en Anglès, i les sortides esmentades anteriorment.

DAVANT LA SITUACIÓ DEL COVID-19:

L’oferta d’activitats està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. Sempre que les autoritats sanitàries ho permetin, es mantindran les dates dels Campus. Es seguiran totes les indicacions i normatives d’acord amb les autoritats competents en matèria de salut, prevenció i higiene, i és per això que aquest campus tindrà unes característiques especials, i s’adoptaran les mesures necessàries inclòs el distanciament físic.

PREUS

Servei de permanències : A partir de les 8:30 del matí. 10€ tota la setmana. 3€ ocasional.

Servei de menjador : 3€/dia.

Podeu descarregar tot el díptic amb tota la informació i preus, en aquest enllaç.(PDF)