Sots25 Masculí: ASME 64 – C.B. ARGENTONA 82

ASME @asmebasquett 64 – Sots 25 C.B. Argentona 82
El partit no ha començat bé, amb poca intensitat en defensa i sense ritme. Aquest fet l’han aprofitat els locals per obrir un forat en el marcador que ha arribat a ser de 13 punts (28 a 15 en el minut 2 de la 2a part). A partir d’aquest moment ens hem posat les piles en defensa i hem parat la seva anotació, però ens seguia costat molt anotar i d’aquesta manera s’ha arribat a la mitja part amb el resultat de 38-28.
A partir del 3r quart hem augmentat el ritme del partit, hem controlat el rebot i hem pogut corre, d’aquesta manera hem anat retallant diferències en el marcador arribant al final del 3r quart amb el resultat de 52 53. L’inici de l’últim quart ha seguit la mateixa tònica i gràcies a un bon percentatge en triples hem capgirat al marcador fins a arribar al resultat final de 64 82.
Amb aquest partit tanquem aquesta atípica temporada amb 7 victòries i 2 derrotes, i assolint el 2n lloc en la classificació amb el mateix nombre de victòries i derrotes que el 1r. S’ha consolidat un bon grup de jugadors que la temporada vinent seguirà donant guerra a les pistes de bàsquet. Donar les gràcies als júniors Paul Lluch i Nil Ventura que ens han ajudat a suplir les baixes per lesions que hem tingut i ho han fet amb nota. I també agrair a en Gonçal i els altres júniors (Hugo i Víctor) que no han participat dels partits, però si dels entrenaments i ens han permès realitzar entrenaments de qualitat.
Ens veiem la temporada vinent a les pistes de bàsquet.

%d bloggers like this: