S21M: U.B. SANT ADRIA B 79 – C.B. ARGENTONA 86

Victòria dels nostres sots 21 a una de les pistes més complicades de la lliga com és sempre la del Sant Adrià. Els nostres van començar el partit jugant un bàsquet ràpid i molt organitzat malgrat que en els primers instants del partit la pilota no volgués entrar. Un fantàstic segon quart, partint d’una gran defensa col·lectiva, els nostres es posaven per davant amb solvència i aconseguien arribar a la mitja part per davant en el marcador. La segona meitat, fruit de la pressió que van implantar els de Sant Adrià amb un pavelló molt ple pressionant a favor dels seus, als nostres els hi va costar, però no van perdre mai la seva identitat i van ser capaços de competir fins al final i emportar-se una gran victòria que els reforça per seguir amb la bona dinàmica que estan portant. Felicitats equip!!! A seguir treballant com fins ara que segur que en vindran moltes més!