S25M: C.B. ARGENTONA 96 – C.B. TORELLÓ SOTS25 70


El partit ha començat igualat, però hem estat tous en defensa i això ha permès al Torelló agafar la iniciativa en el marcador i acabar el primer quart amb el resultat de 19 -24. En el segon quart hem millorat la defensa i hem mantingut la mateixa tònica en atac i ens ha permès capgirar el marcador arribant a la mitja part amb el resultat de 39-36.

En el tercer quart hem mostrat la nostra millor versió, una molt bona defensa que ens ha permès corre, i un bon encert en atac (amb 5 triples) ens ha permès fer una parcial de 35-13, trencant el partit de manera definitiva. En els 5 primers minuts de l’últim s’ha mantingut aquesta dinàmica i hem assolit la màxima diferència amb un resultat de 87-57. En els últims minuts el Torelló no ha deixat de treballar i ha retallat la diferència fins als 20 punts. 3 triples en els instants finals ha posat el marcador en el definitiu 96-70.


Bon partit en atac, amb 14 triples i moments de mot bon joc, però desconnexions en defensa que ens poden passar factura el dia que no estiguem fins en atac.7a victòria consecutiva que ens manté líders en solitari, a seguir.