S25M : C.B. ARGENTONA 71 – C.B VILADECAVALLS 78

Sots 25 @cbargentona 71 – C.B. Viladecavalls @cbviladecavalls 78
Els dos primers quarts han estat igualats, i tot i que els d’Argentona sempre han anat per davant en el marcador mai han estat capaços de trencar el partit, i els visitants sempre han estat enganxats al partit. Una bona sortida en el tercer quart ha permès als locals assolir la màxima diferència en el marcador 53-44. A partir d’aquí un canvi de defensa dels visitants ha fet que encaixéssim un parcial de 2-11, arribant al final de tercer quart un altre cop amb el partit igualat 55-55. Els primers minuts de l’últim quart han estat igualats i cap dels dos equips trencava la marcador, fins que un parcial de 2-11 a situat el resultat de 63-71 en el marcador a falta de 2 minuts. En aquests dos últims minuts s’ha intentat retallar les diferències però no ha pogut ser.
Primera derrota de la temporada, tot i que ens mantenim líders en solitari, que ens dona un toc d’atenció sobre que no ens podem refiar i cal seguir treballant.

Please follow and like us: