Ens ha visitat l’UNI GIRONA!

Promoguda per la bona entesa que hi ha entre Laura Antoja, entrenadora ajudant de l’Uni Girona, i el Club Bàsquet Argentona, avui ens ha visitat al Pavelló d’Argentona, un equip de la l’EUROLEAGE WOMAN BASKETBALL “, i “LIGA FEMENINA ENDESA” , màximes competicions europees i estatals a les que pot aspirar un equip de bàsquet femení actualment.

L’UNI GIRONA que ha estat competint fins a quarts de final de la Euroleague woman basketball, i que van terceres a la Liga Femenina Endesa, ha vingut amb totes les seves estrelles, a fer un entrenament a les nostres pistes.

Talents com el de la Laia Palau, Chelsea Grey, Paola Ferrari, fins i tot la recentment lesionada Maria Araújo – a la que li desitgem una prompta recuperació- , o la recentment incorporada a la plantilla , la mataronina Laia Flores, han estat fent un entrenament a plena intensitat en la pista que coneixem tant bé.

Volem agrair al seu entrenador Alfred Julbe, la bona entesa que ha tingut amb nosaltres, i al Regidor d’esports Quim Perajoan , per la bona col·laboració per part de l’Ajuntament d’Argentona, en convertir aquesta jornada , en un dia que no oblidarem. Quan un equip amb tant de talent i bàsquet, va passar per el Pavelló.

Esperem que les petjades d’aquestes noies, hagin deixat al terra uns bocins del talent que tenen, i que les nostres jugadores, que les admiren, els puguin recollir en els propers partits.

Moltes gràcies UNI GIRONA i molta sort!. Un volem ben amunt , noies!

Moltes gràcies Laura…:) El CBA és casa teva.