Final de temporada. Temps de comiats.

Ara fa uns quatre anys, que des de la Junta del CBA varem demanar al Xavier Rodriguez (Xaviot) , si podia ajudar al Club en la coordinació tècnica del CBA. Ell , format a la base del Club, i jugant a quasi totes les categories, no es va fer pregar gaire en dir que si. Tornava de formar part d’un staff tècnic d’un equip de bàsquet francès de primera categoria. Amb formació CAFE, i Argentoní de tota la vida, semblava la persona ideal per afrontar la coordinació del Club.

Així ens ho ha mostrat en aquests quatre anys. Dedicació i esforç no n’hi ha faltat, i encara resonen pel pavelló els seus crits d’anim per a que els equips del CBA no defalleixin.

El bagatge que deixa al Club és molt bo:

Trobava el Sènior masculí a 3a Catalana, i de la mà de l’Enric Monfort, van poder posar-lo a 2a Catalana on som ara . Millor en les noies, que el trobaven a 3a, i en tres anys s’ha aconseguit ascendir a 1a Catalana de la mà de la Susana Portabella.

A més el Club ha fet un salt important en nombre d’equips, i en qualitat, sobretot implicant-se en la salut dels equips, i el més important, dels jugadors i jugadores.

Ja fa un temps que ens va anunciar que aquesta seria la seva darrera temporada al Club. Vol provar coses noves i no podem evitar que vulgui creixer més, com a persona.

Des de la Junta , l’hi estem molt agraits a la gran feina que ha fet aquests anys, i l’hi desitgem la millor de les sorts. Tot i que oficialment avui plega com a coordinador, encara estarà treballant en la coordinació del 25 Campus. O sigui que fins al 30 de juliol teniu temps de saludar-lo.


Un altra que trobarem a faltar es l’Enric Monfort. Entrenador de màxima categoria, que sempre ha estat un luxe tenir-lo al CBA. Ha portat cadets, júniors, masculíns i femenins i d’ell i de L’Esteve Vallmajor, és el mèrit d’aconseguir pujar el Sènior masculí a Segona Catalana en una època molt dura anímicament.

Deixa el Club per a buscar nous projectes. Nosaltres només podem que donar-li les gràcies per ensenyar-nos a estimar el bàsquet com ell el viu.

Moltes gràcies Enric. Ens veiem a les pistes. Molta sort.


Un altre que ens deixa, aquest cop per motius laborals , es el Carles Juanola. Gran entrenador, que ha portat equips de moltes categories i aquest any ha fet una fantàstica feina com a reponsable Covid. I val a dir que ho ha fet amb una gran entrega i dedicació. Esperem que en la nova temporada no calgui un control tant estricte com ell ha portat.

Et desitgem molts èxits en aquesta nova etapa professional que engegues , i saps que sempre que vulguis compartir bàsquet , serà un plaer tenir-te al costat.

Moltes gràcies Carles.