Per fi tenim bàsquet!!!

Aquest dissabte varem estrenar la temporada 20-21 de bàsquet amb el primer partit “oficial”. L’estrenaven les noies del júnior femení, entrenades per l’Enric Monfort, contra un equip sempre difícil, com és el CB Cabrils.

Va ser un dia d’emocions , ja que després d’un any sense poder jugar contra un altra equip, i a més fer l’estrena contra un gran equip com el Cabrils, feia que els nervis estiguessin a flor de pell.

I per fi varem poder sentir el lliscar de les bambes per la pista, els crits d’ànim de les companyes, els xiulets de l’arbitre, i els claxons del marcador. Tot un sorolls que ja se’ns començaven a perdre en la memòria i que hem de tornar a recuperar. Esperem que més aviat del que pensem, puguem sentir també els crits d’anim del públic.

El partit va acabar de part de les nostres per 50 a 62, però en el format adaptat per la Federació, el proper dissabte ens tornarem a trobar al Cabrils, però aquest cop al nostre Pavelló.

I aquest cop si, que podrem fer estrena a Argentona de la temporada de bàsquet. Amb 4 partits, que intentarem retransmetre en directe pel canal de youtube.

Mentrestant al Pavelló d’Argentona vàrem poder fer uns partidets entre nosaltres , (respectant les bombolles) per a poder desfogar-nos una miqueta. Així dons el Pre-mini masculí groc, el Pre-mini femení, i el Mini femení varen fer uns partidets , per acabar constatant que estem molt lluny d’estar en una bona forma física per aguantar tot un partit . Però la il·lusió d’aquestes noies i nois, no la treu ningú.

Visca el Bàsquet!