Primer partit amb públic al Pavelló.

Ho anhelàvem. Ho desitjàvem. Ho esperàvem. I finalment va ser fantàstic poder sentir els aplaudiments del públic assistent. El partit d’ahir dissabte, entre el Sènior Femení FINQUES EDUARD – C.B. ARGENTONA, i el BC FONTAJAU IN2IN de Girona, va ser el primer de la lliga 2020-2021 que varem poder fer amb públic.

Tot sota control, amb aforament limitat , mascaretes, i un llarg etc. de restriccións a les que comencem a estar habituats.

Des d’aquí volem agrair a tothom, tant públic local, com al públic gironí, l’excel·lent comportament i comprensió, ja que des del Club teníem molts nervis per a que les coses sortissin bé, i el cert es que les 49 persones que hi van assistir, ens ho van posar fàcil.

Al marge d’això el partit va ser espectacular. Amb un Fontajau jove i lluitadors, el CBA va respondre en tot moment, i no va anar mai per sota el marcador. I a partit de la mitja part, es va convertir en un festival de triples (13 del CBA) . Com he dit, espectacular. Final FINQUES EDUARD – C.B. ARGENTONA 57- BC FONTAJAU IN2IN 46.

Esperem que aviat es pugui ampliar l’aforament del 30% que tenim ara (senyal que menys gent pateix la Covid-19) i que més públic pugui gaudir d’aquest espectacle que és el bàsquet.