Primers test dels Sèniors.

Ahir dissabte varem estrenar la pre-temporada, am els primers partits dels nostres sèniors.

Debut del Sènior Femení

Les noies del Sènior Femení (FINQUES EDUARD -C.B. ARGENTONA, 1a Catalana) , mesuraven forces vs el A.B. Premià, (Copa Catalunya), una categoria superior a la nostra.

Les de Premià van sortir a demostrar per què estaven en aquesta categoria , i amb un joc d’atac directe, i encert en el tir de seguida van marxar en el marcador.

Mentrestant les nostres es van haver de conformar en mantenir el joc i coneixer i acoplar correctament les noves incorporacions, que val a dir que van estar molt correctes. I el millor de tot es que en cap moment van deixar el partit.

Veurem realment quan comencem les lligues el proper octubre, on podem estar.

SÈNIOR MASCULÍ

Després era el torn dels nois, (BLANCO ROURE ADVOCATS- CB ARGENTONA) que amb algunes baixes significatives, i noves incorporacions, s’havien d’enfrontar a un CB. Cabrera, de Primera Catalana, que tot i venir just d’efectius, no va venir mancat de qualitat.

I així ho va demostrar ja des de l’inici, on amb detalls de molta qualitat, van anar marxant al marcador.

Però el millor del nostre Sènior es que és un grup jove i ambiciós, i no van perdre el coratge en cap moment, i lluitant , tot i que sempre van anar per sota dels de Cabrera, van demostrar que no els agrada perdre, ni al parxís. Al final al marcador , un emocionant 78 -79.

PROVES D’STREAMING.

Els dos partits es van poder veure en Streaming per la plataforma You Tube Live. L’emissió que varem efectuar en proves, ens va donar molt bons resultats. I això ens encoratja a estudiar la possibilitat d’oferir els demés partits per aquesta via.

I més si es manté la possibilitat de fer els partits sense públic..

Mentrestant us recomanem que us sbscriviu al nostre canal del YouTube, per a rebre informació dels directes. YouTube.com/CBARGENTONA subscriu-te.