Procediment obligatori per a formalitzar la Llicencia Federativa.

Que aquest any es diferent, no cal que us ho diem… Però justament per això , la Federació Catalana de Basquet ha establert uns protocols extraordinaris que per a seguretat de tothom , hem de complir.

I Aquest any ha fet imprescindible signar digitalment us documents relacionats amb la fitxa del Federat.

Així dons, serà imprescindible que us descarregueu al mòbil, la aplicació BQLlicencia (Android i IOS), i seguiu els passos indicats . Entre ells la signatura digital de la Declaració de Responsabilitat, i l’acceptació de les normes establertes pels Protocols Covid19 de la Federació Catalana de Bàsquet.

La Instal·lació d’aquesta APP, és IMPRESCINDIBLE, ja que vincula a un Federat amb un contacte, i a més La Federació farà les convocatòries dels equips per als partits, a través d’aquesta APP.

Només es pot vincular una APP a un Federat, per tant si teniu més d’un jugador al vostre càrrec, ho intenteu fer amb diferents mòbils (un num. de mòbil per a cada Federat). Estem esperant indicacions de la Federació per a com resoldre aquesta situació.

Demaneu la contrasenya de Club per a formalitzar la APP , al vostre entrenador pel grup de whatsapp de l’equip.

Sabem que en algun cas pot ocasionar un trasbals, pero us demanem una mica de paciència , ja que és un bé per a tothom.

Us adrecem a l’enllaç a la Federació Catalana de Bàsquet on explica el funcionament d’aquesta aplicació.

Per a mes info, consulteu el manual d’instal·lacio de la APP.

NOTA: Si el Federat , o el seu tutor, no ha signat els consentiments per la APP, NO ES CONSIDERARÀ INSCRIT, I NO PODRÀ JUGAR. Per tant demanem que es faci amb la major brevetat, ja que , si tot va bé, les competicions començaran el proper 31 d’octubre.