Seguim amb moltes ganes.

Al les nostres noies i nois, no els treuen les ganes de tocar pilota. Les noves normatives que es van imposar ara fa poc més d’una setmana, de no poder entrenar en un recinte tancat, com els Pavellons ens van obligar a fer us de les pistes descobertes que teníem disponibles, just la setmana que feia més fred… Però això no els treu les ganes .

Això ens ha encoratjat a seguir treballant, i sempre seguint les mesures actuals. Aquesta setmana ampliem els entrenaments a la majoria d’equips del Club. La setmana passada varen ser els més menuts de l’Escola fins a Mini que van usar les pistes que tenim assignades, i aquesta setmana s’ampliarà a nous horaris , fins al Sots 25 .

Sabem que no son les millors condicions, però esperem i desitgem que la situació millori ben aviat .

També sembla que la Federació Catalana de Bàsquet ho entén així, ja que ha notificat als Clubs que té intenció de reiniciar les competicions Sèniors , el 6 i 7 de mars, i els de Promoció el 13 i 14 de mars.

Federació Catalana de Basquetbol (basquetcatala.cat)

Realment ens sorprèn, pero també ens anima veure com atres federacions, com la Valenciana, la Basca, de la Comunitat de Madrid, i ara també la d’Aragó, han iniciat competicions, amb les mesures adequades i sense públic, sense massa incidència.