Sots 25 Masculí: C.B. ARGENTONA 70 – C.B. LA GARRIGA 58

CBA 70 –C.B. La Garriga 58
Tot i un bon inici de partit en el primers minuts, a partir de mig primer quart ens ha costat molt anotar i això ha permès a La Garriga agafar la iniciativa en el marcador acabant el quart guanyant 8-12.

En el segon quart les coses han canviat i tot un inici on intercanviaven les cistelles els dos equips un parcial de 19-4 favorable a l’Argentona en els últims 5 minuts, ha permès capgirar el marcador i arribar a la mitja part amb una avantatge de 9 punts (36-27).

El tercer quart ha començat de la mateixa manera, i la bona defensa dels locals, junt amb l’encert en atac ha permès anar eixamplant la diferència en el marcador, fins arribar a la màxima diferència de 21 punts. A partir d’aquí l’equip s’ha relaxat en defensa i de mica en mica La Garriga a anat retallant diferències en el marcador, arribant al 60-51 a falta de 4 minuts. En aquests últims minuts l’Argentona ha tornat a controlar el partit i en cap moment ha perillat el resultat.
Tercera victòria de l’equip, que ens indica que hem de ser més constants per no tenir que patir en els trams finals de partit.