Sots 25 Masculí: C.B. RAMON LLULL VERMELL 58 – C.B. ARGENTONA 67.

Després del partit de la setmana passada ja sabíem que si avui no jugàvem un partit seriós, ens costaria tombar a un molt bon rival.
Els dos equips hem sortit molt encertats en atac i el primer quart ha estat igualat i ha acabat amb un resultat de 23-25. En el segon quart s’han imposat les defenses i el resultat a la mitja part era de 33-35. El partit s’ha començat a tombar per l’Argentona en el 3r quart, on hem seguit mantenint el nivell defensiu i hem començat a imposar un ritme més alt en atac, de mica en mica hem anat obrint forat en el marcador fins a arribar al final del quart amb un resultat de 43-53. L’últim quart ha seguit la mateixa tònica i hem assolit la màxima diferència quan faltaven 2 minuts (52-66). El Ramon Llull no ha deixat de lluitar fins a l’últim minut i això li ha permès retallar diferències en aquests 2 últims minuts.
Bon partit de tot l’equip tant en atac com en defensa, tot i jugar els 2 últims quarts amb 7 jugadors (per lesió de dos jugadors) contra un molt bon rival.