Sots25 masc. C.B. RODA 53 – C.B. ARGENTONA 60

El partit ha començat molt travat i ha costat entrar-hi, la bona defensa ha permès però que els locals no marxessin en el marcador i el primer quart ha acabat amb un resultat de 9-7. En el 2n quart l’atac de l’Argentona ha començat a funcionar i ha seguit mantenint el nivell defensiu, i això li ha permès capgirar el marcador i arribar la mitja part amb el resultat de 22-30. A la represa un canvi de defensa de l’equip local, ha fet encallar un altre cop l’atac de l’Argentona, i ha perfés al Roda de capgirar el marcador i arribar al final del tercer quart amb el resultat de 40-37. L’últim quart ha estat igualat i els dos equips s’han alternat les avantatges en el marcador. Un parcial de 1-10 en els últims 2 minuts ha permès a l’Argentona endur-se la 4 victòria de la temporada.
Victòria treballada i obtinguda des de la defensa, en un partit complicat que afrontàvem amb 5 baixes i que reforça l’equip.
Com a fet lamentable dir que el jugador Pol Rovira es va lesionar al llarg del partit, esperem que aviat el recuperem per l’equip.