Suspensió dels entrenaments durant 15 dies.

El nou decret de la Generalitat ha colpejat amb força tot el teixit esportiu i cultural. Tan es així que el Club Bàsquet Argentona es va adherir a la demanda plantejada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, en la que es demana que es consideri l’Esport com un servei essencial i de salut.

Adhesió al manifest de la UFEC

Però sense temps a asimilar-ho, avui ens arriba el decret de la Generalitat, amb tot un paquet de mesures per a intentar frenar la Covid-19. Entre elles la que ens afecta directament del tancament d’instal·lacions esportives.

Tots tenim coneguts que d’una manera o altra han patit els efectes de la Covid-19 i sabem com és de greu i que hem de treballar tots junts per a guanyar aquest partit. Però pensem que les entitats esportives hem treballat fort per a mantenir segurs els nostres jugadors i entrenadors. I la mostra es que hem tingut pocs confinats, tots ells preventivament .

Es per això que temem que una altra parada en els entrenaments, ens afectarà física i mentalment, i ens costarà molt de retrobar el treball fet tots aquests dies.

Des del Club Bàsquet Argentona us prometem seguir treballant per a mantenir el contacte dels entrenadors amb els seus equips, i que aquests 15 dies siguin curts i profitosos.

Decret Ajuntament

Resum de les restriccions (provisional)

Tuit Ajuntament d’Argentona

#TotAniraBe.