Tornem a les pistes.

Amb el nou decret, tornem a poder fer us de les pistes del poliesportiu. I això vol dir que tornem a entrenar a l’interior.

Però amb les normes d’aforament, no tots els equips podran entrenar dins. Per això s’ha establert una rotació per a que tothom en surti beneficiat. A més segueix vigent el “toc de queda”, amb el que hem de gestionar , de nou, els horaris per a que tots els equips puguin entrenar.

De fet ja haureu vist que els nostres equips no han parat. I hem aprofitat alguns espais públics, per a poder mantenir els entrenaments en grups reduïts.

A hores d’ara , estareu rebent missatges de nous horaris d’entrenament, i nous lloc on estan convocats els equips. Que esperem que sigui temporal i si tothom es comporta, d’aquí quinze dies podrem ampliar l’aforament d’entrenos del Pavelló, i seguir aquest proces de desescalada.

Des d’aquí vull tornar a agraïr la gran feina que esta fent l’equip tècnic, i el gran treball de tots els entrenadors, reinventant-se, i seguint en contacte i cuidant a les noies i nois del seu equip. Bona feina a tots.