Tornem als entrenaments amb moltes novetats!

En els propers dies, tots els nostres equips del Club, es posaran de nou a entrenar.

Però per a garantir la seguretat de tothom, haurem de fer-ho seguint unes mesures de seguretat , que ja vam emprar en el passat Campus, i que ens van funcionar molt bé.

D’entrada tothom que vulgui entrenar, haurà de signar la declaració responsable de la nova normativa Covid-19. Us adjuntem dos enllaços.

I per a poder mantenir els entrenaments amb garanties , usarem els protocols de l’Ajuntament d’Argentona, pel que fa a instal.lacions, i els que properament ens indicarà la Federació Catalana de Bàsquet.

Us adjuntem el protocol proporcionat per l’Ajuntament d’Argentona , referent a les noves normes d’us del Pavelló, i podeu trobar més informació en l’apartat DOCUMENTS/COVID-19.

Davant la situació actual i donades les tasques de manteniment a les nostres instal·lacions, així com la posada en funcionament de la caldera de biomassa, us comuniquem les següents mesures en relació a les INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS per aquesta setmana i fins el proper 7 de setembre, i a partir d’aquí seguirem valorant:

–          NO es podrà fer ús de les dutxes.

–          Només es permetrà l’accés a les instal·lacions als esportistes i als seus entrenadors.

–          NO podrà haver-hi públic, a excepció del camp de futbol ja que és un espai obert, però s’haurà d’estar en tot moment amb mascareta i respectant el distanciament.

–          Tothom haurà d’accedir amb mascareta, i aquesta només es podrà treure en el moment de l’activitat esportiva o durant l’entrenament.

L’entrenador/a haurà de fer ús de la mascareta sempre que no es pugui garantir la distància de seguretat mínima (2m)

Sempre que pugueu, eviteu treure-us la mascareta i intenteu portar-la ben posada, el mal ús de la mascareta propicia la transmissió i contagi del virus.

–          Cada esportista s’haurà de portar la seva ampolla d’aigua i venir canviat de casa.

–          No es poden utilitzar les fonts d’aigua, ni el Gimnàs del pavelló.

–          Es podrà fer ús dels vestidors sempre que sigui imprescindible, i garantint una superfície d’ús de 3m2 per persona.

o    Utilitzar per grups (o equips) de convivència.

o    Neteja o desinfecció de mans a l’entrar i sortir. Caldrà disposar de gel hidroalcohòlic

o    Està prohibit qualsevol desplaçament de persones descalces en qualsevol part de la instal·lació esportiva, especialment zona de vestidors.

o    Cal mantenir els espais nets i ordenats, i no compartir material. Serà obligatori avisar al conserge després de cada ús, i no es podrà tornar a accedir fins a que el conserge doni el vistiplau.

o    Deixar-los oberts perquè es ventilin en el moment que no hi hagi usuaris dintre.

–          Per part del club s’haurà de complir amb les mesures, tal i com es va fer a l’estiu.

Fer entrades esglaonades, control de la temperatura i neteja de mans, fent ús del gel hidroalcohòlic cada vegada que s’accedeix a les instal·lacions, sempre que sigui necessari per a garantir les mesures de sanitat, i a la sortida.

–          Fins a noves instruccions, NO s’autoritza la realització de partits.

Us adjuntem, també, les següents recomanacions per a l’activitat esportiva:

–          Hidratar-se bé abans de sortir.

–          Evitar el contacte amb res de l’exterior.

–          Despullar-se a l’arribar a casa i rentar la roba immediatament.

–          Mantenir les distàncies de seguretat (interpersonal) 2m (o amb l’ús de la mascareta, 1,5m)

Agrair-vos a totes les entitats l’esforç i dedicació que esteu realitzant per tal de garantir la seguretat i compliment de les mesures necessàries.

Des de la Regidoria d’Esports us seguirem informant, valorant i adaptant-nos al que sigui necessari.

Moltes gràcies !!!!!

REGIDORIA D’ESPORTS

#TotAniraBe.