Tot a punt per a la temporada 2020-2021

Son nombrosos els dubtes que tots tenim referents a com anirà la temporada vinent. Si podrem començar el curs correctament. Entrenaments. Partits… I per això hem de seguir treballant intentant adaptar-nos dia a dia a la nova situació.

Malgrat tot , al Club Bàsquet Argentona , portem un petit avantatge amb altres entitats, i es que aquest estiu vàrem treballar molt per a poder oferir el 24 Campus de CBA. I val a dir que gràcies a la molt bona feina de tothom, el dia 31 de juliol es va tancar , sense cap incidència remarcable, i amb un gran aprenentatge de què podem fer, i què no. I això ens dona una mínima garantia de que seguim fent les coses bé, per a mantenir la seguretat de tots els nostres , entrenadors i jugadors.

A hores d’ara tenim configurats tots els equips de la temporada, sempre però oberts a possibles incorporacions abans de començar les lligues, que està previst comencin la segona quinzena d’octubre.

Podeu consultar en el nou format web on anirem actualitzant dades ,tant bon punt es produeixin. Us recomanem que us subscriviu a les notícies, i així rebreu informació actualitzada per mail.

Per a finalitzar , si no canvia la cosa, sembla que tardarem a poder realitzar actes multitudinaris com la presentació dels equips , o la botifarrada. Haurem de treballar en actes més adequats a la situació actual . Però no renunciem a estar prop de vosaltres de qualsevol manera.

Visca el bàsquet. I visca el CBA!