25 CAMPUS del C.B.A.

Prepareu-vos que això comença!!!

Ja fa dies que l’equip de monitors està preparant un Campus molt especial! I es que fa el 25 CAMPUS del Club Bàsquet Argentona!

I ara que comencem a veure el final d’aquest malson, (sense oblidar que encara no s’ha acabat), es prepara un estiu molt emocionant.

Sabem que molta gent està impacient, però ens coneixeu i sabeu que volem fer les coses bé. Volem deixar-ho tot lligat i ben lligat, sense sorpreses ni enganys.

Per això sempre heu confiat en nosaltres, i per això portem 25 anys , compaginant estiu, basquet, amistat, i festa, i fent que els nostres campistes passin un estiu inoblidable.

Des d’aquest moment us podem confirmar que el 25 Campus del C.B.A. Començarà el dilluns 28 de juny, i acabarà el divendres 30 de juliol. Però pel que us hem dit abans no podem encara donar preus.

Per això, i en previsió de treure ben aviat ,tot el programa d’activitats i preus, us animem a fer una pre-inscripció, tot omplint el següent formulari.


    Si tot ha anat bé, hauríeu de rebre un mail de resposta al correu que ens heu donat.

    Reviseu el correu brossa, sovint les autorespostes acaben allà!

    D’aquí poc, us presentarem en aquesta mateixa pàgina, tot el programa d’activitats, amb els preus i dates .

    Estigueu atents a les notícies! .

    No estaria de més que us subscriviu a les nostres noticies (feu-ho des d’aquí), per a rebre la informació més actualitzada del Club… O bé seguiu el nostre Instagram.