DIPLOMA DE LA MARATÓ TV3

Us transmetem el que hem rebut de la Marató. Això és gràcies a tots vosaltres!

Benvolgudes amigues, benvolguts amics,

Vosaltres també heu fet “BUM BUM” per la salut cardiovascular. La vostra ha estat, de manera destacada, una de les més de 3.000 activitats inscrites a La Marató 2022. Conjuntament, hem bategat per avançar en el coneixement, la prevenció, els tractaments i la recuperació de les persones amb cardiopaties.

A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes cardiovasculars. Gràcies al suport de tots vosaltres, a l’esforç i la participació de la vostra entitat, el diumenge 18 de desembre vam aconseguir sumar 8.034.807€ al marcador de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Milions de gràcies per fer-ho possible!

Aquests fons, s’incrementaran amb les aportacions que es podran fer fins al 31 de març i amb la recaptació d’activitats populars que ja estan programades per al primer trimestre del 2023.  Seran una injecció de recursos per a la recerca en salut cardiovascular, sempre amb l’objectiu de millorar l’esperança i la qualitat de vida de les persones afectades i la del seu entorn més proper. 

Gràcies per ser, un any més, amb La Marató. I ja en són 31! Gràcies per la implicació absoluta en els objectius de sensibilització i salut.  Gràcies per la vostra escalfor, emoció, energia. Gràcies per haver construït aquest projecte excepcional que diu tant de tots vosaltres!

Us enviem aquest diploma com a humil mostra del nostre gran agraïment i en reconeixement de la vostra solidaritat.

Moltes gràcies a tot@s!

Please follow and like us: