Les jugadores del CIC rebran la Medalla d’honor de la Vila.

En el dia Internacional de la dona, no ens podia arribar millor noticia. I es que les jugadores del CIC que tan han aportat al bàsquet, i a Argentona, rebran el proper dia 17 de mars , en un acte que es celebrarà al Saló de Pedra (19:30h), la Medalla d’honor de la Vila d’Argentona.

Podeu llegir la noticia de Radio Argentona aqui.

Des del Club Bàsquet Argentona volem felicitar aquestes “pioneres” que es van atrevir a trencar motlles , en uns temps on la dona tenia un rol molt diferent al de la practica esportiva, i tant han aportat al bàsquet a Argentona, i de retruc, al nostre Club.

Ens agradaria que les nostres jugadores les tinguesin de referent, dons elles van demostrar que amb ganes i passió pel bàsquet , es pot arribar molt lluny.

Nosaltres, com a gestors del Club Bàsquet Argentona intentarem donar les mateixes oportunitats a les nostres jugadores i entrenadores, de la mateixa manera que als jugadors i entrenadors, com creiem que així ha de ser, dons en el bàsquet no ha de tenir barreres de gènere. Ha d’haver-hi passió.

Felicitats “noies”!!!

Please follow and like us: