CAMPIONES DE CATALUNYA!!!

Després de quedar segones en la Final a 4 de Barcelona celebrat a Argentona el passat cap de setmana, les nostres noies del Sots 21 Femení, s’enfrontaven primer al El Carme de Tarragona que no van poder aguantar l’empenta de les nostres i van guanyar per un clar 34-70, i axò donava accés a la final del diumenge, contra el Virolai A, guanyadores de l’altra partit, vs Fontajau, i gunyadores també de la F4 de Barcelona.

Però les ganes i el convenciment de les nostres van fer que aquest partit fos molt diferent, i dominant el partit sobretot des de la segona part, van fer que les nostres s’emportessin el merescudissim titol de CAMPIONES DE CATALUNYA SOTS 21 FEMENÍ.

🫶🏽Moltes gràcies a tota l’afició que s’ha desplaçat fins a @uerpineda per recolzar l’equip
#somgrocsinegres💛🖤

Amb aquest titol, el Club tanca una temporada per a enmarcar.

Please follow and like us: