Noves equipacions per a la propera temporada!

Els problemes que vàrem tenir darrerament amb l’empresa que ens proporcionava les equipacions, ens va portar fa un temps a prendre la decisió de cambiar d’empresa subministradora.

Finalment us podem presentar les que seran les noves equipacions de cara a les properes temporades. I que seran subministrades a traves de l’empresa Customify , amb seu a Montmeló.

EQUIPACIONS PER A LA TEMPORADA 2023 –

Com podeu veure, mantenim els colors del club , base negres amb barres grogues que ha definit la nostra identitat els darrers anys.

Però justament per que cada vegada hi ha més clubs amb uniformitats de base de color negre, ens ha portat problemes a l’hora de triar un color per a la segona equipació. Com sabreu des del club hem disposat de segones equipacions que poden ser grogues o verdes. I per això hem decidit que com a segona equipació aquesta tonalitat rosada, permet mantenir les nostres barres grogues, mantenint un toc d’identitat del Club.

Esperem que siguin del vostre agrat!

Properament obrirem nou enllaç a la botiga on-line, on podreu fer les comandes, i també trobareu motxil.les , bosses, dessuadores, i molts altres productes!

L’empresa Customify.

Amb l’experiència darrera hem buscat una empresa que ens aportes sobretot confiança i qualitat a un preu ajustat.

Si accediu a customify, podreu agafar una idea de la gent amb la que treballen , entre elles, la Federació Catalana de Basquetbol, Spalding, o el Club Joventut de Badalona.

Altres equips de bàsquet que treballen amb Customify son:

U.E Barberá Basquetbol

Web oficial del Club de Bàsquet CIC de Barcelona

Club Basquet Manyanet les Corts | Barcelona

Club Bàsquet Santa Perpètua

Please follow and like us: