El Sènior Masculí puja a COPA!

Increible final de temporada que estem tenint al Club!

El dissabte passat, celebravem a casa l’ascens de les noies del sènior femení a Primera Catalana, amb emotius acomiadaments a la Miriam Balmes , per 30 temporades jugant a bàsquet, i a la Susana i al Lluis per a deixar de ser els entrenadors que han portat aquest equip a aquest ascens.

Mentrestant ens arribaven noticies que el nostre sènior masculí tenia un encontre èpic a Granollers, amb dues prorrogues i victoria final de 2 punts , que el classificaven segon a la lliga, situació on nomes estava garantit l’ascens del primer classificat.

Pero El diumenge a la tarda es jugava el partit entre el líder, el Girona, contra el Ceset, 5è classificat. I pocs esperavem que el Girona acabes perdent! Això feia que l’Argentona arrabassés la primera posicio a la lliga, i es convertis matematicament en EQUIP DE COPA per a la propera temporada!

A més , els dona la cirereta de participar a la Final a 4 que es celebrarà entre els caps de cada grup.

Ajuntament d’Argentona https://argentona.cat/document.php?id=54517

Please follow and like us: